VA Virtueel Assistent

Fakturen en Offertes Verwerken:

Worden fakturen en offertes nog steeds manueel gemaakt in uw bedrijf? Maakt U nog steeds gebruik van Excel Sheets om een overzicht te bewaren van aankopen en verkopen? Laat ons een deel van het werk overnemen zodat het bedrijf zich kan concentreren op de uitvoering van de werken en de klanten service. Wij bieden ook software systemen aan die de verwerking van fakturen, offertes en de volledige administratieve dienst optimaliseren.

Soms lijkt het alsof je hele leven bestaat uit offertes en fakturen maken, terwijl je zelf steeds minder in de praktijk aan de slag bent en in rechtstreeks contact met je klanten. Wij kunnen die administratieve druk verminderen door gedeeltelijk of tijdelijk taken over te nemen waar u liever wat minder tijd aan zou spenderen.

Voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen

Wij richten onze diensten voornamelijk tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het is immers gebleken dat deze niet altijd in staat zijn om onmiddelijk full time administratief personeel aan te nemen wanneer de zaken echt goed beginnen te lopen. Wij willen die tijdelijke noodzaak voor uw bedrijf opvullen zodat de praktische zaken van het ondernemen weer met voldoende tijd door de ondernemer ter harte kunnen genomen worden. Het is immers belangrijk dat een goed rechtstreeks contact met uw klanten onderhouden wordt.